GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN 15 TEMMUZ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN 15 TEMMUZ MESAJI

Giriş Tarihi: 13 Temmuz 2017 - 16:48

Son Güncelleme: 13 Temmuz 2017 - 16:48

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN

15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Dünya medeniyetinin en görkemli ülkesi olan Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir ihanete maruz kalarak FETÖ terör örgütünün saldırısına uğramıştır.

15 Temmuz 2017 tarihinde birinci yılı dolan bu ihanet saldırısı ile bin yıldır İslamiyet’in Bayraktarlığını yapan Şanlı Türk Milleti ve Türk Devleti tarihten silinmek istenmiştir.

Bu hain saldırı; başta Allah’ın lütfu, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devlet erkânının basiret ve cesareti, milletimizin dillere destan eşsiz kahramanlığı ile bertaraf edilmiştir.

Türk Milletinin vicdanı;  FETÖ terör örgütünün tarihten silinmesi için en ağır cezaya çarptırılması gerektiğine inanmaktadır.

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği olarak; birinci yılında FETÖ terör örgütünü bir kez daha lanetliyor, 15 Temmuz 2016 kalkışmasını önlemek için hayatlarını bu vatan için feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet,  kahraman gazilerimize de Allah’tan uzun ömürler diliyoruz.

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin atlatılmasında gösterdiği eşsiz tarihi liderliğinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet erkanımıza, Gümüşhanemizde ise FETÖ terör örgütüne karşı verdiği cesur mücadele ve dik duruşuyla halkımıza yaptığı örnek liderlikle her zaman takdire şayan olan Valimiz Sayın Okay Memiş’e, Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bozan Çevik’e, Gümüşhane Ağır Ceza Mahkemesi Reisimiz Sayın Muhammet Hilmi Avan’a, İl Jandarma Komutanımız Albay Sayın Cezayir Danışan’a, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan Kar’a,  tüm kamu görevlilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.

Saygılarımızla.

13.07.2017

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ADINA

       Muharrem Aşkın                   İsa Aslan                                Hasan Pir

      Dernek Başkanı                    Yönt. Kurulu Üyesi            Yönt. Kurulu Üyesi

image_print

HABERLER