Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Giriş Tarihi: 17 Ekim 2017 - 10:53

Son Güncelleme: 17 Ekim 2017 - 10:53

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in yurt dışı seyahati nedeniyle Gümüşhane’de 2017 yılı 4.İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Vekili ve Vali Yardımcısı Ali Arıkan başkanlığında yapıldı.

16 Ekim 2017 Pazartesi günü Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Vali Vekili Vekili Arıkan, 2017 yılı kamu yatırımları hakkında özet bilgi verdikten sonra Devlet Su İşleri (DSİ) 22.Bölge Müdürü Oğuz Kasap, 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş , Trabzon Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez, İLBANK Trabzon Bölge Müdürü Salih Devran, Tapu Kadastro Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Hacımemişoğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta tarafından Gümüşhane ilinde yapılan çalışmalar hakkında sunu eşliğinde bilgi verildi.

TÜRKİYE’NİN VİZYON TÜNELİNDE SON DURUM

Türkiye’nin dünya çapında vizyon projesi olan yeni zigana tüneli hakkında bilgi veren Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş; tünelde çalışmaların 24 saat esasına göre yürütüldüğünü ve  şu ana kadar Gümüşhane tarafından 3250 metre çift tüp, Trabzon tarafından da 1100 metre çift tüpte delindiğini belirtti.

PEKÜN TÜNELİ İHALE EDİLDİ

Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş Gümüşhane-Kelkit arasındaki Pekün tüneli hakkında da bilgi verdi. Bayramçavuş’un verdiği bilgiye göre  6 bin 250 metrelik çift tüp ve yol projesinin ihalesi tamamlandı, kısa süre içinde yer teslimi yapılacak.

ÇEVRE YOLU VE KÜRTÜN KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş; konuşmasında heyelandan dolayı problem yaşayan Kürtün kavşağı ve yapımı devam eden Gümüşhane çevre yolu çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Diğer yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri de Gümüşhane ile ilgili çalışmaları geniş ve soru-cevaplı olarak sunu eşliğinde kurul üyelerine anlattılar.

image_print

HABERLER