GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ’NDEN TERÖR KINAMASI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ’NDEN TERÖR KINAMASI

Giriş Tarihi: 12 Ağustos 2017 - 11:05

Son Güncelleme: 12 Ağustos 2017 - 11:05

“11 Ağustos 2017 Cuma günü Trabzon Maçka ilçesi kırsalında PKK lı teröristler tarafından şehit edilen genç kardeşimiz Eren Bülbül’e ve Başçavuşumuz Ferhat Gedik’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı güvenlik görevlisi Namık Öztel kardeşimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum.

PKK hainleri başta olmak üzere insanlık dışı mahluklar topluluğu olan tüm terör gruplarını ve onların yandaşları hainleri en şiddetli şekilde kınıyor, Yüce Allah’ın en kısa zamanda bu hainleri kahhar ismiyle kahretmesini diliyorum.

Gece gündüz demeden, canını bu vatan, bu devlet, bu bayrak için ortaya koyarak terörle mücadele eden güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız olduğu sürece terör belası en kısa zamanda ülkemizin gündeminden çıkacaktır.

Bugün 80 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti’nin her ferdi teröre karşı birer Eren Bülbül ve Ferhat Gedik olmuştur.

Devletimize güvenip, birliğimizi koruduğumuz sürece bu vatan hainleri en kısa zamanda hak ettikleri cezayı bulacak ve cehennemin dibini boylayacaklardır.

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem.”

12.08.2017

Hasan Pir

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı

image_print

HABERLER