GÜMÜŞHANE LİSESİ’NDE HÜZÜNLÜ BULUŞMA 9 EYLÜL'DE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE LİSESİ’NDE HÜZÜNLÜ BULUŞMA 9 EYLÜL’DE

Giriş Tarihi: 31 Ağustos 2017 - 11:33

Son Güncelleme: 31 Ağustos 2017 - 11:33

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve YÖK üyesi Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar’ın himayelerinde kurulan “Gümüşhane Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği” tarafından organize edilen “2017 YILI GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI” 9 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 13.30 da Gümüşhane Lisesi binasında yapılacak.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK üyesi Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar başta olmak üzere çok sayıda Gümüşhane Lisesi mezunu ve mensubunun katılması beklenen toplantı, yeni proje uygulamasının başlayacak olması nedeniyle kısa bir süre sonra yıkılacak olan tarihi lise binasında yapılacak olan son toplantı olma özelliği taşıyor.

Gümüşhane Lisesi öğrencileri için çok önemli hatıralar mekânı olan tarihi lise binasının yıkılacak olması “2017 Yılı Geleneksel Mezunlar Buluşması”na da bir hüzün ve veda özelliği katacak.

Tarihi binada son toplantısını yapacak olan Gümüşhane liseliler, bundan sonraki yıllarda Gümüşhane Lisesi’nin modern proje ile yapılacak olan yeni kampüsü içinde toplantılarını yapmış olacaklar.

 

image_print

HABERLER