GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDEN ABDULLAH ATAKAN’A VEFA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDEN ABDULLAH ATAKAN’A VEFA

Giriş Tarihi: 23 Haziran 2017 - 19:47

Son Güncelleme: 23 Haziran 2017 - 19:47

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü, 13 Haziran 2017 tarihinde Gümüşhane’de kaldığı yurduna giderken yamaçtan düşen kaya parçalarının çarpması sonucu vefat eden Gıda Mühendisliği 3’üncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu için bir yardım kampanyası yürüttü.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; Atakan’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü belirterek: “Bir aile için evlat acısı, acıların en büyüğüdür. Bizler, öğrencimiz Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü hâlâ içimizde yaşıyoruz, hatta ölene kadar da yaşayacağız. Çünkü bizler, ailenin emanetine sahip çıkamadık. Bu durum, çok acıdır. Biliyoruz ki hiçbir şey, acılı ailenin yaşadığı derin acıyı hafifletmeye yetmeyecektir. Ancak Üniversitemiz Rektörlüğü olarak Atakan’ın ailesine destek olmak üzere bir kampanya gerçekleştirdik. Bu kampanyaya ilimizden Polis Özel Harekat, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Üniversitemiz, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri ile idari ve akademik personelimiz de katkı sağladılar. Toplanan meblağ, Atakan’ın ailesine teslim edildi. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Bu vesile ile bir kez daha Abdullah Atakan’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine de sabırlar dilerim” diyerek gerçekleştirilen kampanya hakkında bilgiler verdi.

(Kaynak: Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü – 23.06.2017)

image_print

HABERLER