GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’Nİ BİRİNCİLİKLE KAZANAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’Nİ BİRİNCİLİKLE KAZANAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Giriş Tarihi: 17 Kasım 2017 - 15:34

Son Güncelleme: 17 Kasım 2017 - 15:34

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere kutlama mektubu ve teşekkür belgesi verdi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane Üniversitesini birincilikle kazanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Ahmet Turan Demirkan’a, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Arda Akdoğan’a, İlahiyat Fakültesi’nden Hayriye Yıldızhan’a ve Turizm Fakültesi’nden İbrahim Kurt’a, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama mektubunu takdim etti.  Rektör Zeybek ayrıca, Gümüşhane Üniversitesi’ni tercih ettikleri için öğrencilere Teşekkür Belgesi ile birlikte sembolik birer hediye vererek, Üniversitede geçirecekleri eğitim-öğretim hayatı boyunca ve sonrasında da başarılar diledi.

(Kaynak: Niyazi Poyraz – Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü – 17.11.2017)

 

image_print

HABERLER