GÜMÜŞHANE VALİSİ MEMİŞ: “ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERE ZİMMETLEYECEĞİZ” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ MEMİŞ: “ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERE ZİMMETLEYECEĞİZ”

Giriş Tarihi: 07 Haziran 2017 - 22:05

Son Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 22:05

26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda 120 sorunun tamamını doğru cevaplandıran, Gümüşhane genelindeki okullardan 12 öğrenci, 7 Haziran 2017 Çarşamba günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim şube müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette şampiyon öğrencilerle tanışan Vali Okay Memiş şunları söyledi:

“Bu başarınızdan dolayı çok büyük keyif aldık. Neticede bu bir başarıdır, ancak hayatınızda başarılı olduğunuz dilimlerin yanı sıra başarısız olduğunuz zaman dilimleri de olacaktır. Hayat uzun bir maraton. Onun için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edin. Çünkü zirveye çıktıktan sonra aşağıya doğru düşüş başlar. Aşağıya düşebilir, aşağıya inebilirsiniz. Onun için bu temponuzu hayat boyu devam ettirmeniz gerekiyor. Zeki insanlara tevazu çok yakışır. Mevki ve makam sahiplerine tevazu çok yakışır. Varlıklı insanlara tevazu çok yakışır. Tevazu sahibi olursanız çevrenize adeta ışık yayarsınız. Vali, belediye başkanı, müdür, bakan, başbakan, meşhur sanatçı, bunlar tevazu sahibi olursa bütün insanların sevgisini kazanır. Sizler, amacınıza doğru böyle devam edin. Sizlerle tanışmaktan büyük keyif aldık. Soruları tam cevaplayan öğrencilerimizin sayısını mutlaka artıracağız. Öğretmenlerimiz birebir markaj yapacaklar. Öğrencileri, öğretmenlere zimmetleyeceğiz. Full yapan öğrencilerimizin yanı sıra diğer başarılı olan öğrencilerimiz de çok değerlidir. Bu çocukları, kendi çocuklarım gibi görüyorum. Kendi kızım, kendi oğlum gibi, o kadar mutlu oldum ki. Başarılarınız devamını diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Vali Memiş; şampiyon öğrencilere çeyrek altın vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER