Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Necmettin Öğretmenin Babasıyla Görüştü - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Necmettin Öğretmenin Babasıyla Görüştü

Giriş Tarihi: 19 Haziran 2017 - 23:04

Son Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 23:04

Gümüşhane Valisi Okay Memiş; görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden tatilini geçirmek üzere memleketi Torul’a gelirken Tunceli’nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz ile görüştü.

19 Haziran 2017 Pazartesi günü Torul Kaymakamlığı’nda gerçekleşen ve Torul Kaymakamı Mustafa Karali’nin de hazır bulunduğu görüşmede, Necmettin öğretmenin babasına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Okay Memiş; olayı öğrendiği ilk andan itibaren yakından takip ettiğini dile getirerek, “Tunceli Valimizle irtibat halindeyim. Alay Komutanımıza da talimat verdim o da Tunceli’deki Tümen Komutanlığıyla sürekli irtibat halinde. Süreci zaten siz biliyorsunuz. Buna yönelik olarak istihbarat birimlerimiz de dahil olmak üzere arazide sürekli takip yapılıyor. Şu anda herhangi olumsuz bir şey gözükmüyor. İnşallah her şey yolunda gider ve sağ salim kurtarırız. Dikkatli hareket ediyoruz.” şeklinde konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER