GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ; ŞEHİT ÖĞRETMEN’LE ÖĞRENCİLERİNİ BULUŞTURACAK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ; ŞEHİT ÖĞRETMEN’LE ÖĞRENCİLERİNİ BULUŞTURACAK

Giriş Tarihi: 27 Temmuz 2017 - 16:35

Son Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 16:35

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş, 16 Temmuz Pazar günü ebediyete uğurladığımız şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ın ailesine, Torul ilçemize bağlı Demirkapı Köyü’ndeki evlerinde taziye ziyaretinde bulundular.

Kendilerine, Torul Kaymakamı Mustafa Karali’nin de eşlik ettiği taziye ziyaretinde, şehidimizin ruhu için yapılan duanın ardından şehidimizin babası Hamit Yılmaz, annesi Gülay Yılmaz ve yakınlarıyla görüşen Vali Memiş; kendilerine başsağlığı, sabır ve metanet dileklerini ileterek, “Yapılan operasyonla, Necmettin’i şehit eden bütün teröristler etkisiz hale getirildi. Bu kesin bilgi en azından biraz da olsa teselli ediyor bizi.” şeklinde konuştu.

Necmettin öğretmenin daha önceden sadece anne/babasının evladı iken, şehadetinden sonra hepimizin, yüce Türk Milletinin, 80 milyonun evladı olduğunu kaydeden Vali Memeiş: “Sizler de onun hem bu devlete hem bu millete emanetisiniz. İnşallah Necmettin öğretmenimizin Şanlıurfa’daki öğrencilerini, çocuklarını buraya davet edeceğim siz de uygun görürseniz. Hem öğretmenlerinin kabrini ve sizi ziyaret edecekler hem de Gümüşhane’yi gezdireceğiz onlara.” diye konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi – 26.07.2017)

image_print

HABERLER