GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Giriş Tarihi: 27 Ekim 2017 - 22:35

Son Güncelleme: 27 Ekim 2017 - 22:35

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığımız Kurtuluş Savaşı sonucunda, milletimizin karakterine en uygun idare sistemi olarak ilan edilen Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte idrak ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun eşsiz liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinde canı ve malı ile mücadele eden kahraman ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizin sağladığı imkânlarla geride kalan 93 yıllık süreç içerisinde çok büyük başarılara imza atılmış, her gün gelişen sosyo-ekonomik yapısı ve 80 milyonluk dinamik ve çalışkan nüfusu ile Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz dünyada söz sahibi bir ülke haline gelmiş ve Atatürk’ün gösterdiği hedef olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda çok önemli mesafe kat edilmiştir.

Yaklaşık iki asırdan bu yana coğrafyamızda uygulanagelmekte olan entrikalara tek başına karşı koyan Aziz Milletimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında çok daha güçlü ve büyük Türkiye için belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla yürümeye devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemiz, varlığımız ve bağımsızlığımız için canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine başsağlığı, sabır ve metanet diliyor, gazilerimize ve ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

OKAY MEMİŞ

GÜMÜŞHANE VALİSİ

 

image_print

HABERLER