GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’TEN “ASFALT” REKORU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’TEN “ASFALT” REKORU

Giriş Tarihi: 13 Eylül 2017 - 13:22

Son Güncelleme: 13 Eylül 2017 - 13:30

Gümüşhane  Valisi Okay  Memiş; 13 Eylül 2017 Çarşamba günü Gümüşhane Arıcılar Birliği’nin kahvaltı programında yaptığı konuşmada Gümüşhane İl Özel İdaresi sorumluluğundaki  asfaltlama çalışmalarına da değindi.

Vali Memiş yaptığı açıklamada son bir yılda yapılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili rakamlar verdi. Vali Memiş şunları söyledi: “Biz göreve geldiğimizde, yaklaşık bir yıl öncesine kadar Gümüşhane’de İl Özel İdaresi sorumluluğunda yürütülen asfalt yolların toplam uzunluğu 129 km idi. Bugün ise  Asfaltlı yolların toplam uzunluğu 450 km’yi buldu.”

***********

HABERE YORUM:

Gümüşhane Valisi Sayın Okay Memiş; bir rekora imza atarak özellikle köy yollarının asfaltlanması ile ilgili ilk günlerde ortaya koyduğu hedefe ulaşmış durumda. Vali Bey’in verdiği rakamlar dikkate alındığında, Gümüşhane İl Özel İdaresi sorumluluğunda son bir yıla kadar yapılan asfaltlamanın %350 fazlası bir asfaltlama çalışması son  bir  içinde yapılmış. Bu önemli rekordan dolayı Vali Memiş’i tebrik ediyoruz.

image_print

HABERLER