Gümüşhanespor, Kendi Evladı Sezgin Köprülü’ye Görevi Telim Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhanespor, Kendi Evladı Sezgin Köprülü’ye Görevi Telim Etti

Giriş Tarihi: 26 Mart 2021 - 15:08

Son Güncelleme: 26 Mart 2021 - 15:08

Hafta sonu sahasında Şanlıurfaspor’a 4-0 mağlup olduktan sonra Teknik direktör Tolgay Kerimoğlu’nun işine son veren Gümüşhanespor kulübü, teknik direktörlük görevine Gümüşhanespor için her zaman can simidi olan ve  zor günlerde ilk akla gelen isim olan Sezgin Köprülü’yü getirdi.

1,5 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Köprülü, sözleşmeyi imzalamasının ardından şunları söyledi: “Bugün tekrardan beni hayallerimle buluşturan Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e ve değerli yöneticilerimize şükranlarımı iletiyorum. İşimiz çok zor, biliyoruz. Allah’ın izini ile bu zorlu süreçten alnımızın akı ile çıkacağız. Vizyonu çok yüksek yöneticilerimiz ve kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Hep birlikte elimizi taşın altına koyarak Gümüşhanesporumuzu istediğimiz yerlere taşıyacağız. Kulübümüzün her zaman yanında olan taraftarlarımız bize sonuna kadar inanıp, oyuncularımızı destekleyerek bu zorlu yolda hedeflediğimiz yere varmak için bizlere yardımcı olacaktır. Çıkmış olduğumuz bu yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

image_print

HABERLER