HAİN PKK, BU ÇOCUKLARDAN UTANMADIN MI? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

HAİN PKK, BU ÇOCUKLARDAN UTANMADIN MI?

Giriş Tarihi: 10 Ağustos 2017 - 0:10

Son Güncelleme: 10 Ağustos 2017 - 0:14

*İNSANLIĞIN YÜZ KARASI AŞAĞILIK HAİN MAHLUK PKK VE ONLARIN YANDAŞLARI HEPİNİZE SORUYORUZ:  ŞANLIURFADAN GÜMÜŞHANE’YE GELEREK ÖĞRETMENLERİNİN MEZARI BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKEN BU KÖRPE ÇOCUKLARDAN UTANMADINIZ MI?…

Şanlıurfa’ın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı köyü ilkokulunda öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, okulların tatil edilmesi üzerine memleketi olan Gümüşhane’nin Torul İlçesi Demirkapı köyüne dönerken, 16 Temmuz 2016 tarihinde terör örgütü PKK lı hainler tarafından Tunceli – Pülümür karayolunda şehit edilmişti.

Siverek Çiftçibaşı köyü İlkokulundan bir gurup öğrenci, Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in davetlisi olarak 9 Ağustos 2017 Çarşamba günü Gümüşhane’ye gelerek Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın  Torul Demirkapı köyündeki kabrini ve şehit öğretmenin ailesini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, köy halkından Hamit Çapan da bulundu. Misafir öğrenci ve yöneticilere  Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun eşlik etti.

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı İlkokulu’ndaki öğrenciler daha sonra Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

 

image_print

HABERLER