HATİPOĞLU; SÜNNET VE HADİS DÜŞMANLARINA KARŞI GÜMÜŞHANELİLERİ UYARDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

HATİPOĞLU; SÜNNET VE HADİS DÜŞMANLARINA KARŞI GÜMÜŞHANELİLERİ UYARDI

Giriş Tarihi: 29 Ekim 2017 - 9:01

Son Güncelleme: 29 Ekim 2017 - 9:01

Türkiye’nin tanınmış hatip ve yazarlarından ilahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü akşamı Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gümüşhane Üniversitesi kongre merkezinde icra edilen konferansta önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in de takip ettiği konferansa Gümüşhaneliler büyük ilgi gösterdi.

Konferansın en can alıcı noktası ise; Hatipoğlu’nun “Sünnet ve Hadis karşıtlarını ve düşmanlarını” çok net olarak dinleyicilere anlatması oldu.

Nihat Hatiboğlu: ‘Kur’an bize yeter’ sözünün altında ‘Muhammed’e gerek yok’ anlamının çıktığını söyledi ve “Peygambersiz kalan bir Kur’an istismara müsaittir” dedi.

Salondaki izleyicilere “Peygamberimizi çok sevmek lazım, iman ona sonsuz ve kayıtsız teslimiyeti gerektirir. Aklınızı ve imanınızı sadece iki şeye teslim edin. Biri Allah’a ve Kur’ana, ikincisi Hz.Muhammed’e. Onun dışında hiç kimseye aklınızı vermeyin” diye konuştu.

Programın sonunda AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından Hatiopoğlu’na plaket takdim edildi.

 

image_print

HABERLER