HEMŞERİMİZ KEMALETTİN AYDIN, YENİDEN AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

HEMŞERİMİZ KEMALETTİN AYDIN, YENİDEN AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE

Giriş Tarihi: 07 Ağustos 2017 - 21:50

Son Güncelleme: 07 Ağustos 2017 - 21:50

*AK Parti 23,24 ve 25. Dönem Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin AYDIN, yeniden AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı oldu.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık’ın önerisi ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti’nin yeni Sosyal Politikalar yönetimi belli oldu. Dört yıl boyunca Sn. Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’nda başarılı çalışmalara imza atan Aydın, son bir buçuk senedir Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sosyal Politikalar Başkanlığı’nda görevlendirilmişti.

Ar-Ge biriminden Sosyal Politikalar Başkanlığı’na geçiş yapan Aydın, şu ana kadar başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere daha sonra Sayın Ahmet Davutoğlu, Sayın Binali Yıldırım ve yeniden Sayın  Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere üç Genel Başkan tarafından atanmış başkan yardımcısı oldu. Son olarak Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık ile çalışmaya başlayan Aydın’ın Süleyman Soylu, Ekrem Erdem, Fatma Betül Sayan, Recep Akdağ ve Öznur Çalık olmak üzere beş ayrı Genel Başkan Yardımcısı ile çalıştığı biliniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın: ’’ Başta Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere tüm milletimize hizmet etmeyi onur bilerek milletine hizmetkar olan AK Parti camiasında görev almaktan gurur duymaktayım. AK kadrolarımızla el ele, gönül gönüle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 ve 2071 Türkiye’sini inşa etmekte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam etmekten mutluluk duymaktayız. Ayrıca  beni bu göreve layık gören sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın Başbakanımıza, bu görev için öneren Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanımız Sayın Öznur Çalık’a teşekkür ve şükranlarımı sunarım. ’’ dedi.

(Kaynak: Oğuzhan Tunç)

image_print

HABERLER