İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARATAŞ'TAN GÜMÜŞHANE MUHTARLARINA YEMEKLİ KUTLAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARATAŞ’TAN GÜMÜŞHANE MUHTARLARINA YEMEKLİ KUTLAMA

Giriş Tarihi: 22 Ekim 2017 - 0:01

Son Güncelleme: 22 Ekim 2017 - 0:02

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muhtarlar Günü dolayısıyla 20 Ekim 2017 günü yemek programı düzenlendi.

Keyvenim Restaurantta Gümüşhane merkezde bulunan 14 mahalle muhtarı ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ, suç istatistiklerine bakıldığında Gümüşhane’nin en huzurlu iller arasında yer almasında asıl sebebin  Gümüşhane insanının kanun ve nizamlara riayet etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Muhtarların kendi mahalleleri hakkında tek tek bilgi alan İl Emniyet Müdürü KARATAŞ, muhtarlık müessesinin çok önem verilmesi gereken bir kurum olduğunu belirterek, polis ile mahalle muhtarların her zaman sıcak diyaloglarının olduğunu kaydetti.

Göreve başladığı günden beri Gümüşhane insanın hep gülen yüzüyle karşılaştığını dile getiren KARATAŞ, şehrin bütün sorunlarını hep beraber çözerek Gümüşhane’yi daha yaşanır hale getireceklerinin altını çizdi. İlimizin  belli bölgelerinde yaşanan trafik sorunlarına da değinen KARATAŞ: “Şehirde yaşayan bütün vatandaşların trafik konusunda her yönüyle mutabık kaldıkları kararları uygulayabileceklerini dile getirdi. İl Emniyet Müdürü KARATAŞ: “Emniyet olarak Trafik kurallarını uygularken asıl amacımız vatandaşları cezalandırmak değil, mutlak trafik düzenine ve kurallarına uyulmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gürbüz DEMİR de yaptığı konuşmada, böyle bir yemek programı düzenlenmiş olmasından dolayı İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ’a şükranlarını sunarak yapacakları hizmetlerde başarılar diledi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu)

image_print

HABERLER