İLK ADIM İLK HEYECAN GÜMÜŞHANE'DE BÖYLE YAŞANDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İLK ADIM İLK HEYECAN GÜMÜŞHANE’DE BÖYLE YAŞANDI

Giriş Tarihi: 18 Eylül 2017 - 14:01

Son Güncelleme: 18 Eylül 2017 - 14:03

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında, Gümüşhane merkez ilçe Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nda 18 Eylül 2017 pazartesi günü bir tören düzenlendi.

Törene Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Emniyet Müdür Vekili Servet Atan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ve Gümüşhane Valisi Okay Memiş birer konuşma yaptılar.

Törende okul öğrencileri günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler okurken, okuldan mezun olan bir öğrenci de konuşma yaptı.

Tören daha sonra, Aysın Rafet Ataç İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin, 1. sınıf öğrencilerine ‘Hoş geldin çiçeği’ hediye etmesi ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Düzenlenen törenin ardından Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve protokol üyeleri, 1. sınıfları ziyaret ederek, okula yeni başlayan miniklere çeşitli hediyeler takdim ettiler.

image_print

HABERLER