KELKİT’TE FESTİVAL COŞKUSU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KELKİT’TE FESTİVAL COŞKUSU

Giriş Tarihi: 03 Temmuz 2017 - 9:56

Son Güncelleme: 03 Temmuz 2017 - 9:56

“Kelkit 10.Organik Tarım ve Yöresel Ürünler Festivali” 2 Temmuz 2017 Pazar günü Gümüşhane’nin Kelkit ilçe merkezinde yapıldı.

Türkiye’de organik sütün en fazla üretildiği yer olan Kelkit, organik süt ve tarım uygulamalarını 10 yıldan beri yaptığı festivalle kültürel bir şölene dönüştürdü.

Festivalde gerçekleştirilen “En iyi buzağı” yarışmasında Ünlüpınar Beldesi’nden Hasan Sağlam adlı üreticinin “Melek” adlı buzağısı birinci seçildi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ve  22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz festivalde birer konuşma yaptılar.

Festival programındaki etkinliklerin tamamlanması sonrasında sanatçı Mustafa Ceceli tarafından bir konser verildi.

Festivale Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhaneli AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, Gümüşhane 22. Dönem Milletvekili Temel Yılmaz, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Hilmi Avan, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahri Coşkun, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

image_print

HABERLER