KÜRTÜN KAYMAKAMI DURGUT’TAN İL ÖZEL İDARESİNE ÖVGÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KÜRTÜN KAYMAKAMI DURGUT’TAN İL ÖZEL İDARESİNE ÖVGÜ

Giriş Tarihi: 07 Ağustos 2017 - 20:50

Son Güncelleme: 07 Ağustos 2017 - 20:50

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Ağustos ayı toplantılarının son gününde Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut da toplantıya katılarak meclis üyelerine seslendi.

Kaymakam Mehmet Durgut yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Köy altyapısı, üstyapısı ve buraya götürülen hizmetler konusunda o kadar çok iş yapıyoruz ki İl Özel İdaresiyle ne kadar uyum içerisinde olursak o kadar çok iş ortaya çıkarıyoruz.  Valimiz Okay Memiş’in Yukarı Kürtün grup yolunun 2.kat asfaltının yapılması talimatının ardından 10 gün içerisinde o işi tamamladık. Malzeme tedariki, nakliyesi, serilmesi, iklimin uygun zaman denk gelmesi gibi faktörler vardı. Zor ve maliyetli bir işti. Şartları çok zorlayarak 19 kilometre yol yaptık İl Özel İdaresi eliyle. İhale etseydik 1 milyon TL’lik bir rakama tekabül edecekti. İl Özel İdaresi yetkili ve çalışanlarına, İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Bize emanet ettiğiniz her şey için aklınız ve gözünüz arkada kalmasın. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olarak değerlendirip bu parayı ve makineleri sevk ve idare etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

image_print

HABERLER