LİMNİ'DE BAKANLARIMIZ FİKRİ IŞIK VE İSMET YILMAZ'A YOĞUN İLGİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

LİMNİ’DE BAKANLARIMIZ FİKRİ IŞIK VE İSMET YILMAZ’A YOĞUN İLGİ

Giriş Tarihi: 18 Temmuz 2017 - 0:07

Son Güncelleme: 18 Temmuz 2017 - 0:08

Milli Savunma Bakanı Gümüşhaneli hemşehrimiz  Fikri Işık ve Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz, Gümüşhane Torul İlçesi Zigana Dağında bulunan Limni Gölü Tabiat Parkı’nı ziyaret ederek, incelemede bulundular.

PKK lı hainlerce şehit edilen Gümüşhaneli Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın 16 Temmuz 2017 Pazar günü Gümüşhane’nin Torul İlçesinde ve Demirkapı köyünde yapılan cenaze defin programına katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, cenaze defninden sonra, Limni Gölü Tabiat Parkını ziyaret ettiler.

Kendilerine Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş ve Sayın Hacı Osman Akgül, Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Sayın Ahmet Gündoğdu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse’nin de eşlik ettiği ziyarette, Limni Gölü Tabita Parkı’nın kısa süre önce tamamlanan beton yolu ve devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Bakanlarımız, karşılaştıkları yerli ve yabancı turistlerle de sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

image_print

HABERLER