Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya

Muhammet Çelik, Valilik Basın Müdürlüğü Görevine Başladı

Gümüşhane Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Muhammet

Gümüşhane Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Muhammet Çelik atandı. Çelik, bugün yeni görevine başladı.

Atatürk Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü’nde ön lisans eğitimini tamamlayan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Çelik, lisans eğitimini Gümüşhane Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde yaptı.

Basın sektöründe uzun yıllar görev yapan Çelik, 2009-2015 yılları arasında Gümüşkoza Gazetesi’nde çalıştı. Bu sürenin son üç yılında Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Çelik, gazetedeki görevinin ardından Anadolu Ajansı’nda muhabirlik yaptı.

Daha sonra Gümüşhane İl Özel İdaresi bünyesinde görev alan Muhammet Çelik, son olarak Gümüşhane Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine atandı.

www.gumushanedenhaber.com haber sitesi ailesi olarak Muhammet Çelik’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.