NECMETTİN KARDEŞİMİZ 80 MİLYONUN EVLADI OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

NECMETTİN KARDEŞİMİZ 80 MİLYONUN EVLADI OLDU

Giriş Tarihi: 28 Ekim 2017 - 22:32

Son Güncelleme: 28 Ekim 2017 - 22:32

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş, temmuz ayında ebediyete uğurladığımız şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ın ailesine, Torul ilçe merkezindeki evlerinde 28 Ekim 2017 Cumartesi günü ziyarette bulundular.

Kendilerine, Vali Yardımcısı ve Torul Kaymakam Vekili Ali Arıkan, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan’ın da eşlik ettiği ziyarette, şehidimizin ruhu için yapılan duanın ardından şehidimizin babası Hamit Yılmaz, annesi Gülay Yılmaz ve kardeşleriyle görüşen Vali Okay Memiş, acıların paylaşıldıkça azaldığını belirterek, “Ben her daim sizin acınızı paylaşmak istiyorum.  Bu dünya, bütün makamlar, mevkiler, şan, şöhret, itibar hepsi geçici. Hepimizin gideceği yer ahiret. Allah hepimize helal kazançlar ve gönüllerde yer etmeyi nasip etsin. Bu anlamda, Necmettin kardeşimizin yeri inancımıza göre cennet. Necmettin kardeşimiz şehadetinden önce sadece sizin evladınızdı ama artık 80 milyonun evladı. Sizler de onun bizlere emanetisiniz. Sizin için ne yapsak azdır.” şeklinde konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER