PKK’LI HAİNLER GÜMÜŞHANELİ ÖĞRETMEN HEMŞERİMİZİ KAÇIRDILAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

PKK’LI HAİNLER GÜMÜŞHANELİ ÖĞRETMEN HEMŞERİMİZİ KAÇIRDILAR

Giriş Tarihi: 17 Haziran 2017 - 20:54

Son Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 1:56

Gümüşhane’nin Torul İlçesi Demirkapı Köyünden hemşerimiz Öğretmen Necmettin Yılmaz, 16 Haziran 2017 Cuma günü akşam saatlerinde Pülümür Vadisinde PKK lı hainler tarafından aracı kurşunlanıp yakılarak kendisi kaçırıldı.

Hemşerimiz Necmettin Yılmaz; Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde öğretmenlik yapıyordu. Necmettin Yılmaz’ın  okulların tatil olması nedeniyle memleketi Gümüşhane’ye ailesinin tanına gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Diğer taraftan Baba Hamit Yılmaz’ın olayı öğrenir öğrenmez Tunceli’ye hareket ettiği öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak güvenlik birimlerince başlatılan operasyon devam ediyor.

************

Olayla ilgili olarak Tunceli Valiliği İnternet sitesinde 17 Haziran 2017 Cumartesi günü yer alan açıklama şöyledir:

16 Haziran 2017 günü saat 17.00 sıralarında 156 Jandarma hattına yapılan ihbarda Tunceli-Pülümür karayolu 46.km sinde (1) aracın yandığı, araç içerisinde herhangi bir kişinin olmadığı şeklinde bilgiler iletilmiştir.

Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan incelemelerde yanan Renault marka aracın, Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmiştir. Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmiş, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla araçtaki yangın söndürülmüş, yapılan ilk incelemelerde araç sürücüsünün olay yerinde olmadığı, aracın anahtarının üzerinde olduğu ve aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği anlaşılmıştır.  Araç Pülümür ilçesine çekilerek yapılan inceleme neticesinde, araç üzerinde çok sayıda mermi deliğinin olduğu, araç içerisinde ve çevresinde herhangi bir kan izinin olmadığı tespit edilmiştir.

Kayıp olan araç sürücüsünün bulunması için bölgeye İHA ve Tunceli İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler gönderilmiştir. Bölgede arama faaliyetleri devam etmektedir.

************

PKK lı hainlerin kaçırdığı hemşerimiz Necmettin Yılmaz’ın bir an önce sağ – salim ailesine kavuşmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Dünyanın en alçak mahlukları olan PKKlı gözü dönmüş caniler, kısa sürede Şerefli Türk Güvenlik güçlerimizden hak ettikleri cezayı alacaklar ve geberip gideceklerdir. Yüce Rabbimizden duamız budur.

 

 

image_print

HABERLER