RAMADA OTEL, GÜMÜŞHANE’NİN PRESTİJİ OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

RAMADA OTEL, GÜMÜŞHANE’NİN PRESTİJİ OLDU

Giriş Tarihi: 16 Kasım 2017 - 19:26

Son Güncelleme: 16 Kasım 2017 - 19:26

Arazlar İnş.Nak. San ve Tic .A.Ş’nin mülk sahibi olduğu “Ramada Gümüşhane” yüksek normlu hizmetleriyle Gümüşhane’nin prestiji olmaya devam ediyor.

Uluslararası standartlarda hizmet sunan Otel Ramada’nın bügünkü konukları “Yeşil Yol” toplantısı için Gümüşhane’ye gelen misafirlerdi.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) tarafından yürütülen Yeşil Yol projesinin 7.koordinasyon toplantısı 16 Kasım 2017 Perşembe günü Gümüşhane Ramada Otel’de yapıldı.

Ramada Otelde yapılan toplantıya; Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, ve konu ile ilgili olarak Gümüşhane’ye gelen Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Bayburt ve Tokat illerinin yöneticileri ve Gümüşhaneli diğer yetkililer katıldı.

Bu vesile ile; “Ramada Gümüşhane” nin sahipleri Baba Zekai Araz ve oğul Kemal Araz başta olmak üzere Arazlar İnş. Nak. San ve Tic. A.Ş. yetkililerini ve Ramada Otel Yönetici ve çalışanlarını kutluyoruz.

 

image_print

HABERLER