REKTÖR ZEYBEK; ATAKAN’IN ANNE VE BABASINI YALNIZ BIRAKMADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

8 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

REKTÖR ZEYBEK; ATAKAN’IN ANNE VE BABASINI YALNIZ BIRAKMADI

Giriş Tarihi: 14 Haziran 2017 - 20:22

Son Güncelleme: 14 Haziran 2017 - 20:22

Gümüşhane’de ikamet ettiği KYK yurduna giderken dağ yamacından düşen kaya parçalarının çarpması sonucu feci şekilde can veren Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği 3’üncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun (23) cenazesi Denizli’den gelen ailesi tarafından alınarak memleketine götürüldü.

Gümüşhane Devlet Hastanesine gelen Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun annesi Berrin ve babası Ahmet Öztürkmenoğlu morgda yatan çocuklarının cansız bedenini görünce fenalaştı. Buradan cenazelerini alan acılı aile yol üzerinde çocuklarının hayatını kaybettiği yeri görmek istedi.

Anne Berrin ve baba Ahmet Öztürkmenoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte olay yerinde incelemelerde bulundu. Burada kendileri için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek acılı aileye başsağlığı ve sabır telkininde bulundu.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’in olayın başından itibaren Gümüşhane Üniversitesi’nin tüm imkânlarını seferber etmesi ve kendisinin  ve rektör yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu ile diğer yetkililerin olay anından itibaren hem olay ve cenaze ile hem de merhum Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun ailesi ile bizzat ilgilenmesi Gümüşhane adına takdire şayan bir durum oldu.

formatfactoryimg_7736

formatfactoryimg_7758

formatfactoryimg_7759

image_print

HABERLER