VALİ MEMİŞ TRT’YE GÜMÜŞHANE’Yİ ANLATTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ TRT’YE GÜMÜŞHANE’Yİ ANLATTI

Giriş Tarihi: 09 Kasım 2017 - 10:42

Son Güncelleme: 09 Kasım 2017 - 10:42

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 8 Kasım 2017 Çarşamba günü TRT Trabzon Müdürlüğü Haber Bürosu Muhabiri Fatih Doğan’a Gümüşhane’nin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında açıklamada bulundu.

Gümüşhane’nin Süleymaniye Mahallesi ve Karaca Mağarasında TRT ekibine açıklamada bulunan Vali Okay Memiş, göreve başladığı günden itibaren turizm alanında yapılan yatırımlar ve son gelinin nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Süleymaniye Mahallesinin çağlar ötesine uzanan kadim bir geçmişi olduğunu belirterek: “tarihi ve kültürel varlıklarımızı en iyi şekilde değerlendirerek il ve ülke ekonomisine kazandırmak için çalışmalar yaptık. Her şeyden önce bu tarihi mekânın yol altyapısını bitirdik. Burada yapacağımız bir butik otel projemizi de tamamladık.” Dedi.

Turizmin Gümüşhane için önemli üç sektörden biri olduğunu anlatan Vali Okay Memeiş; Tomara Şelalesi Tabiat Parkı, Limni Gölü Tabiat Parkı, ve Karaca Mağarası ve diğer destinasyonlar hakkında bilgi verdi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER