VALİ OKAY MEMİŞ’TEN GÜMÜŞHANELİLER İÇİN GÖĞÜS KABARTAN SÖZLER - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’TEN GÜMÜŞHANELİLER İÇİN GÖĞÜS KABARTAN SÖZLER

Giriş Tarihi: 11 Eylül 2017 - 21:25

Son Güncelleme: 11 Eylül 2017 - 21:27

 *Tanıtımı en iyi yapan insanın karakteridir, Gümüşhane insanının karakteridir. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Gümüşhane hakikaten dışarıda imajı çok iyi olan illerden birisi.

Gümüşhane Valiliği’nin destek ve himayelerinde, İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından, 7.’si bu yıl 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İstanbul/Maltepe’de yapılacak olan Gümüşhane Tanıtım Günleri’nin hazırlık toplantısı Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in başkanlığında 11 Eylül 2017 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Gümüşhane Belediyesi’nin Sema Doğan Parkı’ndaki sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Okay memiş’in yanı sıra Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kurum müdürleri, GTSO Başkanı İsmail Akçay, İstanbul GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve pestil-köme sektörü temsilcileri katıldı.

Tanıtım günleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İstanbul’un 20 milyon nüfusuyla ülkemizin dinamosu olduğunu ve Gümüşhane’de yaşayandan çok daha fazla hemşehrimizin İstanbul’da yaşadığını kaydeden Vali Okay Memiş: “Bu organizasyon, daha çok İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin memleket hasretini gidermeleri için bir organizasyon olacak. Organizasyon, ilimizin tanıtımına da katkı sağlayacak ama ben tanıtıma çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Tanıtımı en iyi yapan insanın karakteridir, Gümüşhane insanının karakteridir. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Gümüşhane hakikaten dışarıda imajı çok iyi olan illerden birisi.” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER