VATANDAŞIN YANLIŞ ANLAMAMASI İÇİN ÖN BİLGİLENDİRME YAPTILAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VATANDAŞIN YANLIŞ ANLAMAMASI İÇİN ÖN BİLGİLENDİRME YAPTILAR

Giriş Tarihi: 05 Temmuz 2017 - 23:40

Son Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 23:40

*ÇORUH EDAŞ GÜMÜŞHANE MÜDÜRLÜĞÜ GÜNDÜZ YANACAK SOKAK LAMBALARI İLE İLGİLİ VATANDAŞI BİLGİLENDİRDİ.

BİLGİLENDİRME DUYURUSU ŞÖYLEDİR

“Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında Çoruh EDAŞ aydınlatma tesislerinin ve  ölçü devrelerinin Bakanlık adına TEDAŞ tarafından 10 Temmuz – 21 Temmuz  tarihlerinde denetlenmesi sırasında, bazı günler gündüz saatlerinde tüketim kontrolü amacıyla armatürlerin devreye alınarak yanar halde tutulması söz konusu olacaktır.

Çoruh EDAŞ’ ın faaliyet alanında bulunan Trabzon, Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane illeri ile ilçeleri ve köylerinin bazı bölgelerinde sokak ve cadde aydınlatma armatürleri  kontrol amaçlı olarak yanar hale getirilecektir. 10 Temmuz – 21 Temmuz tarihleri arasında Bakanlık tarafından bu konuda yetkilendirilen TEDAŞ Genel Müdürlüğü aydınlatma denetim ekiplerince sahada kontroller yapılacaktır. Çoruh EDAŞ faaliyet bölgesinde yer alan aydınlatma armatürleri ile sokak aydınlatma sayaç devreleri, mevcut aydınlatma tesisleri, Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında denetimden geçecektir. Denetim süresince gündüz saatlerinde bazı bölgelerde,  sokak ve cadde aydınlatma armatürleri kontrol amaçlı yanar halde olacaktır.

Kamuoyunda enerjinin verimli kullanılması ve tasarruf edilmesi yönündeki hassasiyeti takdirle karşılıyoruz. Vatandaşlarımızın kontrol süresinde yapılan çalışmalar sırasında lambaların gündüz yakılmasını enerjinin boşa gitmesi olarak algılamasını istemeyiz. Bu nedenle yapılacak denetim faaliyetini değerli kamuoyu ve değerli vatandaşlarımızın bilgisine önemle sunarız.

Saygılarımızla.”

ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

 

image_print

HABERLER