18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 106.yıldönümü Gümüşhane'de Anıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 106.yıldönümü Gümüşhane’de Anıldı

Giriş Tarihi: 18 Mart 2021 - 20:02

Son Güncelleme: 18 Mart 2021 - 20:10

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 106.yıldönümü” dolayısıyla Gümüşhane’de anma programı düzenlendi.

Gümüşhane Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törende Valilik, Belediye ve Şehit ve Gaziler Derneği çelenkleri anıta sunuldu ve saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemiyle ilgili mesajının okunmasının ardından “Çanakkale şehitlerine” konulu şiir yarışmasında birinci olan eser okundu. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Jandarma Teğmen Mehmet Aydoğan yaptı.

Gümüşhane Şehit Yakınlarına ve Gazilerine Yardım Derneği Başkanı Tugay Şahin’in yaptığı konuşmanın ardından şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan eserler öğrenciler tarafından seslendirildi. “Çanakkale Şehitlerine” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilerek hatıra fotoğrafı çekilerek tören sona erdi.

Törenin ardından Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, protokol üyeleri tarafından şehitlikler ile Şehit Yakınları ve Gazilerine Yardım Derneği ziyaret edildi.

image_print

HABERLER