2-5 Haziran’daki  İstanbul Gümüşhane Günleri İçin Önemli Toplantı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

2-5 Haziran’daki  İstanbul Gümüşhane Günleri İçin Önemli Toplantı

Giriş Tarihi: 10 Mayıs 2022 - 22:54

Son Güncelleme: 10 Mayıs 2022 - 22:54

Gümüşhane’de Vali Kamuran Taşbilek’ in başkanlığında 9. Gümüşhane Tanıtım Günleri Etkinliği ön bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gümüşhane Valiliği ve İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF)’in ortaklaşa düzenlediği ‘9. Gümüşhane Tanıtım Günleri’ 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Geçtiğimiz iki yıl boyunca pandemi sürecinde bu tür organizasyonlara ara verilmesi ile birlikte düzenlenemeyen Gümüşhane Tanıtım Günleri bu sene 2-5 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul Yeni Kapı Miting Alanında gerçekleştirilecek. D ü z e n le ne c e k olan festival öncesinde istişare yapabilmek adına Gümüşhane Valilik toplantı salonunda düzenlenen ön hazırlık toplantısına, Gümüşhane’de Valisi Kamuran Taşbilek, Vali yardımcısı Mustafa Pala, GTSO Başkanı İsmail Akçay, İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkanı Bayram Demir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Haziran aylarının başlarında GÜDEF öncülüğünde İstanbul ilinde yapmayı planladığımız 9. Gümüşhane Tanıtım Günleri ile alakalı olarak istişarede bulunmak, kurumlarımızın katkısının sağlanmasını planlamak amacıyla toplandık. Hep beraber ilimizi en güzel şekilde nasıl tanıtabiliriz bunun istişaresini yapmak ve organizasyonu planlayan GÜDEF’ in Gümüşhane’yi temsil noktasında G ü m ü ş h a n e ’ d e n talepleri nelerdir? İlimizdeki ilgili kurum ve kişilerden istek ve taleplerinin nelerdir? Bunları öğrenmek istedik” ifadelerine yer verdi.

“El Ele Vererek Gümüşhane’yi En İyi Şekilde Tanıtacağız”

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkanı Bayram Demir ise, etkinlik için çok heyecanlı olduklarını söyleyerek, “İstanbul’da her yıl Gümüşhanemizin tanıtımını yaptığımız il tanıtım günleri kapsamında bu sene 9. sunu düzenleyeceğimiz Gümüşhane İl Tanıtım Günlerini 2-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan covid-19 pandemisi dolayısıyla bundan önce ki 2 yılımız boş geçti. Bizler de ilk seçildiğimiz yıl bu pandemi sürecine denk geldik ve bu yüzden istediğimiz faaliyetleri yapamadık. Ancak bu sene hep beraber el ele vererek 2-5 Haziran tarihleri arasında İstanbul Yeni Kapı’da Gümüşhanemizi en iyi şekilde temsil ve tanıtma noktasında bir aydır mücadele ediyoruz ve bundan sonra da en güzel şekilde bu günlerimizi tamamlayacağız inşallah. Tanıtım günlerimizin Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere yakışır ve de Gümüşhane’yi diğer illere en güzel şekilde tanıtan ve ses getiren bir festival olmasını temenni ediyorum. 2-5 Haziran’da Yeni Kapıda buluşmak dileğiyle…” dedi.

image_print

HABERLER