2023 Yılı  Hem Ülkemizde  Hem De Dünyada Erdoğan Yılı Olacaktır - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

2023 Yılı  Hem Ülkemizde  Hem De Dünyada Erdoğan Yılı Olacaktır

Giriş Tarihi: 01 Ocak 2023 - 13:51

Son Güncelleme: 01 Ocak 2023 - 13:51

Hasan Pir

Bugün 2023 yılının ilk günü. 2023 yılının vatanımız ve milletimiz için güzelliklerle dolu bir yıl olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Ülkemizde güzel işler oluyor. İnşallah bu güzellikler 2023 yılında da devam edecektir.

2023 yılı inşallah her alanda ülkemizin daha da müreffeh günleri yaşayacağı bir yıl olacaktır.

Türkiye’de 2000’li yıllarda başlayan ve inşallah 2023 ve sonrasında da devam edecek olan istikrar güzelliklerinin ana nedeni ülkemizin son yirmi yıllık sure içinde koalisyon kaosuna girmemiş olmasıdır. 

İstatistiklere bakılınca koalisyon hükûmetlerinin ve koalisyon mantığının ülkemiz için ne denli yararsız ve zaman kaybı olduğu açıkça görülecektir. Ülkemizde bu güne kadar 21 defa koalisyon hükümeti kurulmuş. Bunlardan 16 tanesi 1.senenin sonunda kavga ederek ayrılmış.  4 tanesi 2 sene, 1 tanesi de 3 sene sürmüş. Bu tabloyu yaşayan Türkiye bir daha o koalisyon günlerine geri döner mi? Kargaşa ülkemizin kaybı değil mi? Bu tablo bile bize bugün istikrar içinde çalışan bir “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”nden geriye dönüşün ve tekrar o eski koalisyon günlerinin özlemi içinde olmanın ülkemiz hayrına çok da masum bir istek olmadığını göstermiyor mu?

Tek başına hükümet kuran AK Parti’nin iktidarda olduğu 20 yılda ülkemiz gerçek anlamda çağ atladı. Ülkemizde terör bitiyor. Ülkemizde fakirliği yeneceğimiz güzel çalışmalara imza atılıyor. Özellikle savunmamızda dışa bağımlılık son buluyor. Devletimizin gücü sayesinde insanımız evinde, şehrinde, ülkesinde mutlu, geleceğinden umutlu. Kısa süre içinde Türkiye her alanda dünya lideri bir ülke oldu.

Bu güzelim ülkede; Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde yapılan çalışmalarla insanlar kültürel zenginliklerini, dini hassasiyetlerini en güzel şekilde korkusuzca yaşıyorlar. Bu ülkede elbette korku içinde olanlar da var. Kimler onlar, teröristler, vatana ihanet edenler, kanun dışı işler icra edenler elbette ki devletimizden korkacaklar.

Bir insanın ülkesinde korkusuzca, endişe duymadan yaşaması ne kadar önemli, ne kadar güzel. Elhamdülillah bu güzellikleri yaşıyoruz.

Dünyanın merkezi olan bir ülkeden bahsediyoruz. Allah’a hamd olsun ülkemiz artık bir dünya merkezi oldu.

Günlük 24 Saatinin 20 saatini milleti için çalışarak geçiren, yorulmak bilmeyen Sayın Erdoğan’a Cenabı Allah bu milletin cumhurbaşkanlığı makamını nasip etti.  Sayın Erdoğan’ın başbakan ve cumhurbaşkanı olarak 20 yılına hep beraber şahit olduk. Allah ondan razı olsun. Bu bağlamda diyorum ki; 2023 yılı da hem ülkemizde, hem de dünyada Erdoğan yılı olacaktır.

2023 yılında ve daha sonraki yıllarda da bu güzelliklerin devam etmesi için bölünmeden, parçalanmadan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek zorundayız.  Cumhurbaşkanımıza yardımcı olması için de TBMM çoğunluğunun AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı partilerinin elinde olması gerekir. Meclis desteğini de arkasına alan Sayın Erdoğan hem ülkemizde, hem de dünyada daha büyük işlere imza atacaktır.

20 yıllık kesintisiz muhalefet dönemi yaşayan CHP’nin de sağ ve muhafazakâr seçmene çok önemli bir yararı olduğunu da burada belirtmiş olalım. O da şudur. Hiçbir CHP’li seçmen,   yöneticilerinin 20 yıllık başarısızlıklarına rağmen CHP’yi bırakmıyor ve defalarca seçim kaybeden genel başkanlarını terk etmiyor. O zaman sağ ve muhafazakâr seçmen bu kesimim şuurunu, dava şuurunu görüp, onlardan ders almalı ve dünya lideri olan ve başarıdan başarıya koşan kendi liderleri Erdoğan’ı “amasız, fakatsız, lakinsiz” desteklemelidir. Sağ ve muhafazakar seçmenin şuurlanması açısından  CHP’nin böyle bir yararı olduğunu da belirtmiş  olalım…

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER