GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN GÜLEN YÜZLER ENGELLİ BAKIM MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN GÜLEN YÜZLER ENGELLİ BAKIM MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET

Giriş Tarihi: 03 Kasım 2018 - 13:07

Son Güncelleme: 03 Kasım 2018 - 13:07

Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri  31 ekim 2018 çarşamba günü şehrimizde hizmet veren tek özel engelli bakım merkezi olan merkez kale köyündeki ‘Gülen Yüzler Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek, bakım merkezinde konaklayan hastalar ile birlikte şarkılar söyleyerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine ve katılımcılara gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür eden Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Güven Ülker, ‘’Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisimiz tarafından düzenlenen bu güzel organizasyon hepimizi fazlasıyla mutlu etti. Ziyaret kapsamında kadın meclis üyelerimiz ve hastalarımızla birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlikte şarkılar söyledik, oyunlar oynadık ve sohbet ettik. Ayrıca Kadın Meclis üyelerimiz bakım merkezimizde konaklayan hastalarımıza çeşitli hediyeler de getirdi.  Bu tür ziyaret ve etkinlikler başta hastalarımız için çok güzel bir motivasyon kaynağı oluyor. Ziyaret esnasında hastalarımızın yüzlerine ve davranışlarına yansıyan mutluluk anlatılamayacak kadar güzeldi. Bu anlamlı ziyareti organize eden başta Kent Konseyi  Kadın Meclisi Başkanımız Aysel Akçay ve Meclis  üyelerimiz  ile bizleri ziyarete gelen GTSO Başkanı  İsmail Akçay  tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzeldiklerini belirten Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay ise ‘’Kadın Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız organizasyon ile Gülen Yüzler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konaklayan kardeşlerimizi ziyaret ederek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Onlar kadar bizler de fazlasıyla mutlu olduk ve çok güzel vakit geçirdik. Bizleri burada ağırlayan Bakım Merkezi Müdürü  Güven Ülker ve tüm çalışanlara şahsım ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerimiz adında teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

image_print

HABERLER