27, 28, 29 Mayıs Tarihleri İle Kader Bize Ne Mesaj Veriyor? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

27, 28, 29 Mayıs Tarihleri İle Kader Bize Ne Mesaj Veriyor?

Giriş Tarihi: 20 Mayıs 2023 - 11:11

Son Güncelleme: 20 Mayıs 2023 - 11:11

Hasan Pir

Aziz milletimizin önüne çok önemli bir seçim sandığı konuldu. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimde vatandaşımız Sayın Erdoğan’ı büyük bir oy oranı ile cumhurbaşkanı seçiminin birincisi yaptı.

Bir hafta sonra ise, 28 Mayıs 2023 Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçiminin finali olacak.  Bu seçimde de Sayın Erdoğan’a oy vererek, büyüyen gelişen Türkiye’nin inşasında “ben de varım” diyeceğiz.

Sağcısı solcusu, kadını erkeği, başörtülüsü başı açığı ile, köylüsü kentlisi, genci yaşlısı ile bu vatanı seven her vatandaşımız, vatanımızın yüksek menfaatleri için oyunu Sayın Erdoğan’dan yana kullanacaktır. Çünkü; Erdoğan haricinde liderlik standartlarını taşıyan, vatandaşımızın oy verebileceği başka bir cumhurbaşkanı adayı zaten yok… Gazeteci yazar Sayın Hulki Cevizoğlu’nun dediği gibi “Bu ülkede cumhurbaşkanı olabilecek tek bir kişi var, o da zaten cumhurbaşkanı.”

KADER BİZE NE MESAJ VERİYOR?

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimi için “Kader” bize çok önemli bir mesaj veriyor. Seçim 28 Mayıs’ta yapılacak. Bir gün öncesi 27 Mayıs. Yani Halk Parti destekli meşhur 27 Mayıs 1960 ihtilali günü. 28 Mayıs seçim gününden bir gün sonra ise Fatih Sultan Mehmet Han tarafından 29 Mayıs 1453 tarihinde yaşanan İstanbul’un fethi olayı.

Kader bu üç tarihi bizim önümüze koyarak bizden düşünmemizi istiyor. Bu bir tevafuktur, tesadüf değildir. Yorum serbest… 27, 28, 29 Mayıs tarihlerinin ard arda gelişini yorumlarsak en önde aklımıza gelenler şunlar olur. 28 Mayıs’taki seçim, sıradan bir seçim değildir. Bu seçimde iki alternatif var. Tercihinizle ve vereceğiniz oyla ya 27 Mayıs 1960’da demokrasi katliamı yapan zihniyeti desteklersiniz, ya da 29 Mayıs 1453’te bir çağ açıp bir çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han gibi dünyada yeni bir çağ açacak lideri seçersiniz.

KADER GAYRETE ÂŞIKTIR

Tarihimizin dönüm noktası olabilecek kadar önemli olan 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminde hiçbir gevşeme ve vurdumduymazlık içine girmeden seçim sandığına oy vermeye gitmek zorundayız. Unutmamak gerekir ki, kader gayrete âşıktır. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz takdire karışmayacağız. Gayret bizden takdir Allah’tan.

28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı son seçiminin ülkemiz için, milletimiz için, İslam âlemi ve insanlık âlemi için hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER