5 KARADENİZ İLİNİN SAĞLIK YETKİLİLERİ GÜMÜŞHANE’DE TOPLANDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

5 KARADENİZ İLİNİN SAĞLIK YETKİLİLERİ GÜMÜŞHANE’DE TOPLANDI

Giriş Tarihi: 24 Nisan 2019 - 21:28

Son Güncelleme: 24 Nisan 2019 - 21:29

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’un 2019 yılı ilk bölge Toplantısı 22.04.2019 Pazartesi günü Gümüşhane’de yapıldı.

Gümüşhane Ramada Otelde yapılan toplantı 5 İlin (Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Rize, Artvin) katılımı ile gerçekleştirildi.

Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı toplantıya: Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Artvin İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İrfan Akalın, Giresun İl Sağlık Müdür V. Op. Dr. Ahmet Bal, Rize İl Sağlık Müdür V. Dr. Talip Başak, Erzurum Kamu Hastaneleri Başkanı Doç. Dr. Özgür Çelebi ile Beş İlin Kamu Hastaneleri, Sağlık Hizmetleri Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Yöneticileri ile 112 İl Ambulans Servisi Başhekimleri, UMKE  Sorumluları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan yaptı.

Toplantıda, Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin İllerinin Sağlık Müdürleri de birer Selamlama Konuşması yaptılar.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak bölge illerdeki (Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun) kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan Bölgesel ASKOM toplantısı; Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç, Tıbbi Cihaz ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu’nun İstatistik ve Veriler eşliğinde yaptığı detaylı Sunum ve bu Sunum üzerinde yapılan değerlendirmelerle devam etti.

Toplantı alınan kararların raporlandırılmasıyla sona erdi.

Ayrıca Toplantı sonunda Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan tarafından daha önce Gümüşhane’de görev yapan, Doç. Dr. Özgür Çelebi ve Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu’na hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

image_print

HABERLER