90 Bin Camide Filistin Halkı İçin Dua Edildi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

90 Bin Camide Filistin Halkı İçin Dua Edildi

Giriş Tarihi: 01 Aralık 2023 - 21:51

Son Güncelleme: 01 Aralık 2023 - 21:51

Ülkemizdeki 90 bin camide bugün Cuma namazına müteakip Filistin için dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, önceki gün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Cuma namazı sonrası tüm camilerde mazlum Filistin halkı için dua edileceğini duyurmuştu.

Gümüşhane’deki tüm camilerde Cuma namazı sonrası yapılan duaya vatandaşların huşu içinde amin dedikleri ve pek çok vatandaşımızın da göz yaşı döktüğü görüldü.

Cuma namazı sonrası yapılan dua şu şekilde:

“Filistinli kardeşlerimizi muzaffer eyle, onlara zafer nasip eyle ya Rabbi. Tüyü bitmemiş bebekler, masum çocuklar, savunmasız kadınlar, yaşlılar hunharca katlediliyor. Filistin kan ağlıyor. Peygamberler mirası Kudüs’e, Gazze’nin masum ve savunmasız mazlumlarına imdat eyle Allah’ım. Hz. İbrahim’den Hz. Süleyman’a kadar birçok peygamberin tevhit, hukuk, adalet ve ahlak mücadelesini verdiği o kutlu şehirde yaşanan acıları bir an önce durdur ya Rabbi. Allah’ım; Filistinli kardeşlerimizi katleden Zalim İsrail devletini ve onunla birlikte olan dünyanın şer gücü devletlerinin hepsini kahret, onları parça parça et Allah’ım. Amin”

image_print

HABERLER