Bugün, Gümüşhane Belediyesi'nin tarihinde bir ilk yaşandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

3 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Bugün, Gümüşhane Belediyesi’nin tarihinde bir ilk yaşandı

Giriş Tarihi: 03 Ekim 2024 - 14:38

Son Güncelleme: 03 Ekim 2024 - 15:17

Bugüne kadar Gümüşhane Belediye Başkanları, basın toplantısı gibi konuları hep kendileri yaparken ilk kez Başkan Vedat Soner Başer basın toplantısı yapma yetkisini başkan yardımcısına verdi.

Başkan Vedat Soner Başer’in, basın toplantısı yapma yetkisi verdiği Başkan Yardımcısı Necati Yılmaz, bugün düzenlediği bazın toplantısında 4-6 Ekim tarihlerinde 27’ncisi yapılacak olan Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu – Pestil – Kültür ve Turizm Şenliği ile ilgili olarak Gümüşhane basınını bilgilendirdi.

Yerel yönetimler için vatandaşların en çok mustarip olduğu konulardan biri olan yetkilerin tümünün başkanların elinde olması ve bütün toplantılara belediye başkanlarının başkanlık yapması  alışkanlığını Başkan Vedat Soner Başer yıkmış oldu.

Yetkili oldukları konularda başkan yardımcılarının basın toplantısı ve benzeri etkinliklerde basınla ve vatandaşla doğrudan muhatap olmaları hem krumsal tıkanıklığı önlemekte, hem de başkan yardımcılarının  kurum ve kamu nezdindeki etkinliklerini artırmaktadır.

Almış olduğu bu önemli karardan dolayı Başkan Vedat Soner Başer’i kutluyoruz.

image_print

HABERLER