Abdulbaki Kara, AK Parti’den Şiran Belediyesi İçin Aday Adaylığını Açıkladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Abdulbaki Kara, AK Parti’den Şiran Belediyesi İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Giriş Tarihi: 15 Ekim 2023 - 14:14

Son Güncelleme: 15 Ekim 2023 - 14:14

31 Mart 2024’de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi belediye başkanlıkları için aday adayları belli olmaya başladı.

Şiranlı genç işadamlarından Abdulbaki Kara, AK Parti Şiran Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı video ile aday adaylığı açıklamasında bulunan Kara, AK Parti’nin “ Türkiye Yüzyılı” hedefini Şiran’a uyarlayarak aday adaylığını; “Şiran yüzyılını birlikte imar etmek ve Şiran’ı birlikte ihya etmek istiyoruz” ifadeleri ile açıkladı.

Kara, Şiranlılara seslendiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Gümüşhanemizin en şirin ilçesi Şiranımızda yıllardır edindiğimiz bilgi birikim ve tecrübelerimiz ile birçok hayalimizi inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkan Adayı olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Şiran yüzyılını birlikte imar etmek ve Şiran’ı birlikte ihya etmek istiyoruz.  Tabii ki öncelikle siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ve duasıyla azimle, inançla ve gururla 15 yıldır çeşitli kademelerinde siyaset yaptığım AK Partimizden Şiran Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

Kaynak: Gümüshane Olay Gazetesi

image_print

HABERLER