AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse Milletvekilliği Aday Adaylığını Törenle Açıkladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse Milletvekilliği Aday Adaylığını Törenle Açıkladı

Giriş Tarihi: 31 Ocak 2023 - 16:25

Son Güncelleme: 31 Ocak 2023 - 16:26

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av.Celalettin Köse, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Av. Celalettin Köse,  il başkanlığından istifasını ve aday adayı olacağını 31 Ocak 2023 Salı günü Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen programda  açıkladı.

Başkan Köse, salonda hazır bulunan kalabalık partili ve vatandaş grubuna yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“14 Mayıs akşamı Gümüşhane tarih yazacak”

“Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olduğumuzda bizim önümüzde hiç kimse duramayacak. Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde hem milletvekilliği seçimlerinde 14 Mayıs akşamı Gümüşhane tarih yazacak. Dünyadaki bütün mazlumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. Aziz Türk milleti kazanacak inşallah. Bu bir veda değil. Bu yeniden bir başlangıç olacak inşallah. Yine hep beraber olacağız. Kampanya dönemini hep beraber yürüteceğiz. Buradaki birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ilelebet muhafazasını arzu ediyorum. Hiçbir makam, mevki, hiçbir insana, hiçbir paye baki değil. Dümdüz bir Celalettin olacağım her zaman olduğu gibi. Ama buradaki kardeşlik, siyasette edindiğin arkadaşlıklar, dostluklar, samimiyetler Allah’ın izniyle ömür boyu baki kalacak. Seçimlerin öncelikle ülkemize, aziz Türk milletine, Gümüşhanemize, partimize hayırlı olmasını diliyorum”

Av. Celalettin Köse, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki programdan  sonra  kalabalık bir partili grupla AK Parti  binasına giderek görevini Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Kadir Çavuşoğlu’na devretti.

Av. Celalettin Köse’nin milletvekilliği aday adaylığı açıklama programına İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle partililer ve vatandaşlar katıldı.

image_print

HABERLER