AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI KÖSE’DEN HEM KADRO, HEM DE ÂDİL KUR’A MÜJDESİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI KÖSE’DEN HEM KADRO, HEM DE ÂDİL KUR’A MÜJDESİ

Giriş Tarihi: 23 Şubat 2017 - 21:49

Son Güncelleme: 23 Şubat 2017 - 21:50

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) tarafından Gümüşhane ili genelinde istihdam edilecek kişi sayısının 1200 olacağını duyurdu.

İŞKUR tarafından çeşitli kurumlarda istihdam edilmek üzere Gümüşhane’de 1200 kişi alınacağını belirten AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av Celalettin Köse konu ile ilgili  şunları söyledi:

“İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından belirlenen istihdam kontenjanları Gümüşhane için 1200 olarak açıklandı. Çeşitli kurumlarda istihdam edilecek olan bu kişilerin başvuruları için bazı şartlar belirlendi. Bu şartlar kapsamında aynı adreste ikamet edenlerden kaç kişi kuradan çıkarsa çıksın yalnızca bir kişi programdan yararlanabilecek. Kişi belirlenirken kuruma kayıt süresi daha uzun olan öncelikli olacak. Müracaatlar 27 Şubat Pazartesi başlayıp 3 Mart Cuma mesai bitiminde sona erecek. Müracaat eden kişi programların tamamı aynı gün açılacağı için şartları taşıması halinde yalnızca bir programa müracaat edip o programın kurasına katılmaya hak kazanabilecek. Listelerin tamamı kura ile belirlenecek. Bu şartları sağlayan bütün vatandaşlarımız İŞKUR tarafından istihdam edilecek. Bu mutlu haberin ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve bu kontenjanların artmasında etkili olan Sayın Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.”

 

image_print

HABERLER