AK Parti’de Gümüşhane’den İlk Müracaatı Av. Celalettin Köse Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK Parti’de Gümüşhane’den İlk Müracaatı Av. Celalettin Köse Yaptı

Giriş Tarihi: 14 Mart 2023 - 23:15

Son Güncelleme: 14 Mart 2023 - 23:16

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den  milletvekili aday adayı olarak Gümüşhane’den ilk müracaatı Av. Celalettin Köse yaptı.

8 Yıldır AK Parti Gümüşhane il başkanı iken bir süre önce milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa eden Av. Celalaettin Köse, müracaatla ilgili bütün prosedürleri tamamlayarak Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya müracaat evraklarını teslim etti.

“Gümüşhanemize milletvekili olarak hizmet etmeye talip olduk”

Burada yaptığı konuşmada 8 yıldır büyük bir heyecanla, şevkle, aşkla sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa ederek 28.dönem Gümüşhane milletvekilliği aday adaylığı için partisine müracaatını gerçekleştirdiğini kaydeden Köse, “Büyüklerimizin ve Gümüşhaneli hemşehrilerimizin tercihleriyle Gümüşhanemize milletvekili olarak hizmet etmeye talip olduk. Allah utandırmasın. Bizim tek gayemiz Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı diye nitelendirdiği vizyona Gümüşhane’den gücümüzün yettiğince destek olabilmek. Bunu yaparken hep birlikte olacağız, kardeşlik bağlarımızı asla zayıflatmadan, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da tahkim ederek birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.

“İddialıyız. Altın kalpli insanların şehrine hizmet etmeye gayret edeceğiz”

Gümüşhanelilerin dualarına ve desteklerine talip olduklarını ifade eden Köse, “İnşallah Rabbim 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ülkemize, milletimize, Gümüşhanemize hayırlı etsin. Biz iddialıyız. Geçmişte bu ekiple Belediye Başkanımızla, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle hep beraber 24 Haziran 2018’de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 77 oyla Türkiye ikincisi olup, milletvekilliğinde de 2’de 2 yaptık.  Bu ekip yine iddialı. Bende aday adayı olarak iddialıyım. Yeniden Cumhurbaşkanlığında Türkiye derecesi yapacağız ve milletvekilliğinde inşallah 2’de 2 yaparak bu aziz ve kadim şehre, altın kalpli insanların şehrine hep beraber kardeşlik içerisinde hizmet etmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

“Teşkilatımızın emrindeyiz, hizmete talibiz”

Milletvekili aday adayı Köse, AK Parti teşkilatlarıyla bir arada olduklarını belirterek, “Bu birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Teşkilatımızın emrindeyiz, hizmete talibiz. Bu memlekete Allah’ın izniyle hizmet edeceğiz. Bugün büyük bir vefa örneği göstererek buraya gelen tüm teşkilat mensuplarımıza, birlikte yol yürüdüğümüz, sırt sırta verdiğimiz değerli yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlikte güzel çalışmalara imza attık. Bugün de buraya gelerek vefa örneği gösterdiler, heyecanımıza ortak olup bizi yalnız bırakmadılar. Onun için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Milletvekili adayımızın arkasında durup gereğini teşkilatlar olarak, Belediye Başkanları olarak yapacağız”

Belediye Başkanı Ercan Çimen de konuşmasında önceki dönem AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse’ye milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “Bizler teşkilatın bir mensubu olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın takdiri ile genel merkezimizin göstereceği adayımızın arkasında her zaman dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Başkanımızın çıktığı bu yolda Allah yardımcısı olsun. 8 yıldır yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi biz tüm unsurlarımızla beraber teşkilatlarımızın emrindeyiz ve bu şekilde de devam edeceğiz. Bizim davamız kutlu bir dava, büyük bir dava. Bu davada yorulmadan, bıkmadan, yılmadan her zaman birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde 2023 seçimleri için daha çok çalışacağız. Kısa bir zaman kaldı. Daha çok çalışıp önümüze bakacağız. Milletvekili adayımızın arkasında durup gereğini teşkilatlar olarak, Belediye Başkanları olarak, bu partinin bir üyesi olarak yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ise “8 yıllık bir icraatın hasadını gerçekleştirmek üzere aday adayı olan başkanımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Hep birlikte, tek vücut olarak hem Cumhurbaşkanlığında da hem de milletvekilliğinde derece ile başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr

image_print

HABERLER