AK Parti’nin Gümüşhane Adayları Av. Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz Oldu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK Parti’nin Gümüşhane Adayları Av. Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz Oldu

Giriş Tarihi: 09 Nisan 2023 - 18:38

Son Güncelleme: 09 Nisan 2023 - 18:51

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28.dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti Gümüşhane milletvekili adayları birinci 1. sıradan AK Parti’nin 8 Yıllık Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, 2. Sıradan ise İş Adamı ve Kelkit eski Belediye Başkanı Ünal Yılmaz oldu.

Av. Celalettin Köse, aday listelerinin AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanmasından sonra sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Saygıdeğer hemşehrilerim;

Aziz milletimize ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek için çıktığımız yolda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Gümüşhane Milletvekili adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım.

Şahsımı “Gümüşhane Milletvekili Adaylığıyla” onurlandıran liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenine layık olmak, sevdamız olan Gümüşhane’mizin, aziz hemşehrilerimizin ve devletimizin hizmetinde var gücümle çalışmak sözümüz ve nasibimiz olsun.

Bu vesileyle, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde destek ve dualarınızı bekler, hepinize arz-ı hürmet ederim.

Gayret bizden tevfik Allah’tandır.

Av. Celalettin Köse

Ünal Yılmaz da aday listelerinin belli olmasından sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

Çok Kıymetli Hemşehrilerim ve Saygıdeğer Dostlarım…

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Partimizden yapmış olduğum Milletvekilliği aday adayı başvurum, partimiz üst kurullarınca onaylanmış ve dava liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile kabul edilmiştir.

Bu kutlu göreve layık görülmenin büyük onurunu yaşarken aynı zamanda milletimizin en büyük iradesi olan milletvekilliği adayı olmanın büyük ve ağır sorumluluğunu şimdiden omuzlarımda hissetmekteyim. Çünkü 14 Mayıs seçimleri son yüzyılımızda yapılacak ve devletimizin bekasını belirleyecek, ehemmiyeti kelimelerle anlatılmayacak kadar büyük bir seçim olacaktır.

Dava liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlayan ve yirmi yıldan beri eğitimden sağlığa, milli sanayiden ulaşıma, ticaretten turizme kadar her alanda hayata geçirilen dev projelerle tüm dünyada saygın ve lider bir konuma ulaşan ülkemiz, inşallah Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleşecek ve Cumhur İttifakımızın kesin zaferiyle sonuçlanacak bu kader seçimleriyle birlikte, yeniden şahlanacak, tüm karanlık mihrakları kökünden kazıyacak ve tarihte olduğu gibi hak ettiği üstün konuma yeniden yükselecektir.

Bu seçim, gelişen ve her geçen gün güçlenen, mazlumların hamisi ve İslam’ın sancaktarı Büyük Türkiye’nin, son kader seçimidir. İşte bu sebeple bugüne kadar bu şahlanışı engellemek için üzerimizde sayısız oyunlar oynandı. Milli varlığımız ve devletimiz hain örgütlerin ve çeşitli karanlık mihrakların saldırılarına maruz kaldı. Rabb’ime şükürler olsun ki Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizle birlikte yapılan tüm saldırıları bertaraf ettik. Yılmadık, çalıştık, çabaladık, vatanımızın ve memleketimizin her köşesine, her ferdine kadar hizmetlerimizi ulaştırdık.

Gün birlik olma vaktidir. Gün, yeniden Büyük Türkiye için çalışma vaktidir. Hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir sebeple kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, herkesi canı gönülden kucaklayarak, geçmişte yaşanan kırgınlıkları geride bırakıp, tüm gücümüzü 14 Mayıs seçim zaferi için harcamak zorundayız. Milletimizin ve devletimizin bekası tüm küskünlüklerin, tüm kırgınlıkların üstündedir. Çünkü vebal ağır, yol uzun ve çok meşakkatlidir. Bu yolda verilen her emek, harcanan her nefes kutsaldır. Bu yolda en büyük güven kaynağımız başta Yüce Allah ve duasını, desteğini bizden esirgemeyen siz aziz milletimizdir.

14 Mayıs’ta Allah’ın yardımı, mazlum ve mağdurların duası ve sevgili halkımızın desteğiyle inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Yine inşallah sizlerin desteği ve Cumhur İttifakımızın Tüm Saygıdeğer Liderleri ve Teşkilat Mensuplarının gayretleriyle, bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız. Halkımızı derinden sarsan büyük felaketlerin gölgesinde yapılacak olan bu seçim, İnşallah hem Gümüşhane’mizde hem de tüm yurdumuzda Cumhur İttifakımızın büyük zaferiyle sonuçlanacaktır. Rabb’imizin inayetiyle bundan zerre kadar şüphemiz yoktur.

Şahsımı, teveccühleriyle aziz milletimizin vekilliği için uygun gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimizin tüm saygın kurullarına buradan şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye Yüzyılını inşa etme yolunda, Rabb’ime sığınarak, bu ağır yükü gücümün son noktasına kadar siz kıymetli hemşehrilerimin yardımlarıyla sırtlayacağıma ,başta canımdan çok sevdiğim Gümüşhane’mizin ve Türkiye’mizin kalkınması, fedakâr ve cefakâr halkımızın mutluluğu ve refahı için gece gündüz, uzak yakın, demeden canla başla çalışacağımızın sözünü veriyorum.

Biz hep birlikte güçlüyüz, Aziz milletim şimdi sıra sizde Selam ve saygılarımla.

Ünal Yılmaz

image_print

HABERLER