AKÇAY'DAN KINAMA VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AKÇAY’DAN KINAMA VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Giriş Tarihi: 11 Aralık 2020 - 16:44

Son Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 16:44

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı  İsmail Akçay, geçtiğimiz gün makamında düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Gümüşhanespor kulübü başkanı Vahit Olgun’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak,  düzenlenen saldırının asla  kabul edilemez olduğunu söyledi.

Gümüşhanespor kulübü tesislerinde yaşanan bu olayın kendisini derinden üzdüğünü belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Gümüşhanespor kulübü başkanımız Vahit Olgun’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine  Allah’tan acil şifalar diliyorum. Aldığımız bilgilere göre kendisinin şu anlık sağlık durumu iyi ve gün geçtikçe de daha iyiye gidiyor. İnşallah en yakın zamanda da sağlıklı ve güçlü bir şekilde aramıza dönerek, güzel çalışmalarına devam edecek. Başta ailesi olmak üzere, tüm sevdiklerine ve Gümüşhanespor camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şehrimize yakışmayan bu tür olaylarında bir daha yaşanmamasını  temenni ediyorum”dedi.

KAYNAK: GTSO BASIN BİRİMİ – 11.12.2020

image_print

HABERLER