ALMANYA, HOLLANDA ve TÜM AVRUPA'YA “EVET” LE CEVAP VERECEĞİZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ALMANYA, HOLLANDA ve TÜM AVRUPA’YA “EVET” LE CEVAP VERECEĞİZ

Giriş Tarihi: 12 Mart 2017 - 11:06

Son Güncelleme: 12 Mart 2017 - 11:23

Geçtiğimiz hafta, önce Almanya’da başlayan ve 11 Mart 2017 Cumartesi günü de Hollanda da yaşanan Türkiye düşmanlığına Türkiye’den ve bütün dünyadan tepkiler devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’da Rotterdam Konsolosluğu’na 30 metre uzaklıkta durdurulması ve bu olayın ardından düşmanca yaşanan olaylar Avrupa’nın iki yüzlü halini bir kez daha ortaya koyarak tarihi tekerrür ettirmiştir.

PKK, DHKPC, PYD, DAİŞ, YPG ve FETÖ gibi Türk düşmanı pek çok yasadışı ve kanlı terör örgütlerine her türlü serbestliği sağlayan, bunların her türlü propagandalarına izin veren Almanya ve Hollanda’nın uluslararası diplomatik kurallara ve teamüllere rağmen Türk devlet adamlarına uyguladığı yasak ve yaptığı düşmanlık,  Avrupa’nın kokuşmuş medeniyetinin de ne denli Faşist bir özellik taşıdığını ortaya koymuştur.

Almanya ve Hollanda’da yaşanan bu düşmanca olaylardan sonra gerek Türkiye’de, gerekse Avrupa’da vatandaşlarımızın 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde “EVET” oylarında tavan yaptırdı.

Bugüne kadar kararsız olan pek çok vatandaşımız: “Son bir haftada Avrupa’da yaşanan olaylar bize her şeyi gösterdi. Bir musibet bin nasihattan daha önemli oldu. Ülkemizin birliği, dirliği, kalkınması ve bu Avrupalı çapulculara ve onların koruduğu PKK, DHKPC, PYD, DAİŞ, YPG ve FETÖ gibi hain örgütlere ders vermemiz için 16 NİSAN REFERANDUMUNDA “EVET” DİYECEĞİZ” mesajını verdiler.

 

image_print

HABERLER