Amacımız, tüm insanlarımızı devletimizden razı hale getirmektir - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Amacımız, tüm insanlarımızı devletimizden razı hale getirmektir

Giriş Tarihi: 25 Haziran 2019 - 23:42

Son Güncelleme: 25 Haziran 2019 - 23:42

Vali Taşbilek: “Bizim insanımız her şeyin en güzeline layık. Bütün maddi hizmetlerin yanında devletinden razı insan profili oluşturmamız lazım. Bütün kurumlarımızın kapısı size açık. Bizim her gün saat 10.00-11.00 arası valilik makamının halkımızla buluşma, görüşme saatidir. Muhtarlara saat ya da randevu gibi kavramı kabul etmiyorum. Muhtar, STK temsilcileri her daim gelip benimle görüşebilir. Birbirimizin elinden tutup destek olacağız. El birliğiyle Gümüşhaneye, Gümüşhaneliye layık olduğu hizmetleri en güzel şekilde sunacağız. El birliğiyle daha güzel günlere inşallah”

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, 15 Haziran 2019 Salı günü Gümüşhane Kültür Merkezinde köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Muhtarların tek tek söz alarak köylerindeki ihtiyaç ve taleplerini dile getirdiği toplantıda, tüm talepler ilgili kurum müdürleri ve görevliler tarafından kayıt altına alındı.

Kamu kurumlarının amirlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Vali Taşbilek: “Muhtarlarımızın dertlerini dinlemek, sorunları muhtarların çerçevesinden görebilmek amacıyla toplandık. Sizlere yardımcı olmak için varız. Hepimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi, onların mutlu, müreffeh ve refah içerisinde bir hayat sürmesi amacıyla kamu hizmeti yürütüyoruz. Sizler bizim kamu hizmetlerini vatandaşlarımıza sunarken köylerdeki en büyük destekçimizsiniz, gözümüz, kulağımızsınız. Köyleri hem altyapı noktasında hem de insanlarımızın mutluluğu ve huzuru noktasında, yetiminin, fakirinin sahiplenilmesi noktasında, mazlumu, garibanı, hastası, yaşlısı bunların hepsinin sahiplenilmesi ve devletimizden razı hale getirilmesi noktasında hepimize büyük görevler düşüyor. El birliğiyle devletimize, milletimize güzel hizmetler yapıyoruz, yapacağız.
O köylerde yaşayan herkesin devletinden razı olmasıdır. Yetimi, garibanı, hastası, mağduru, yaşlısı devletten razıysa toplumun bütün kesimleri devletten razı demektir. Bizim yapacağımız maddi hizmetlere ilaveten muhtarlara düşen en yegane iş o köydeki mağdur, yetim, mazlum, hasta, sıkıntılı, engelli ne kadar dezavantajlı varsa, ne kadar devletin desteğine ihtiyaçlı varsa, ulaşamadığımız ne kadar insan varsa bunları bize ulaştırmaktır. En önemli hizmet onlara yapılacak hizmettir” şeklinde konuştu.

Bugün gelinen noktada; köy ve mahallelerimizin birçok sorununun çözüldüğünü dile getiren Vali Taşbilek: “Bizim insanımız her şeyin en güzeline layık. Bütün maddi hizmetlerin yanında devletinden razı insan profili oluşturmamız lazım. Bütün kurumlarımızın kapısı size açık. Bizim her gün saat 10.00-11.00 arası valilik makamının halkımızla buluşma, görüşme saatidir. Muhtarlara saat ya da randevu gibi kavramı kabul etmiyorum. Muhtar, STK temsilcileri her daim gelip benimle görüşebilir. Birbirimizin elinden tutup destek olacağız. El birliğiyle Gümüşhaneye, Gümüşhaneliye layık olduğu hizmetleri en güzel şekilde sunacağız. El birliğiyle daha güzel günlere inşallah” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Toplantıda kurum amirleri de çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktararak muhtarlara bilgilendirilmesi gereken konularda bilgi verdi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER