AMBULANS HİZMETLERİNDE GÜMÜŞHANE EN İYİ İLLER ARASINDA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AMBULANS HİZMETLERİNDE GÜMÜŞHANE EN İYİ İLLER ARASINDA

Giriş Tarihi: 17 Mayıs 2019 - 19:05

Son Güncelleme: 17 Mayıs 2019 - 19:19

Sağlık Bakanlığı tarafından Gümüşhane’ye gönderilen 4×4 özellikli tam teşekküllü 7 ambulans düzenlenen törenle hizmete alındı.

Yeni gelenlerle beraber Gümüşhane’de ambulans sayısı 43’e yükseldi.

17 Mayıs 2019 Cuma günü Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan 112 Acil Servis Komuta Merkezi ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği bahçesinde Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulanslar için dağıtım ve hizmete alım töreni yapıldı.

Her ilçedeki acil sağlık hizmetleri istasyonlarına gönderilecek ambulansları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Kamuran Taşbilek, burada yaptığı konuşmada: “7 ambulansı tüm ilçelerimizde istihdam edeceğiz. Cankurtaran araçlar bunlar. Devletimize müteşekkiriz, Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Ambulans altyapısı açısından ilimiz iyi durumda. Gerek normal gerek 4×4 ve gerekse kar tipi ambulanslar noktasında çok iyi hizmet verecek durumdayız. Ambulansların ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlimizde ambulanslarımızın vaka ulaşım hızı çok iyi, inşallah çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.

Ambulans dağıtım ve hizmete alım törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uz.Dr.Ertuğrul Kara ve bazı bürokratlar ve 112 Acil Servis Komuta Merkezi ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği yetkilileri ve çalışanları da katıldı.

 (Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

HABERE YORUM

Her alanda olduğu gibi ülkemize sağlık alanında da çağ atlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve AK Parti Hükümetlerine teşekkür ediyoruz.

gumushanedenhaber.com

image_print

HABERLER