“ANKARA GÜMÜŞHANE GÜNLERİ” HAZIRLIKLARI GÖRÜŞÜLDÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

“ANKARA GÜMÜŞHANE GÜNLERİ” HAZIRLIKLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Giriş Tarihi: 12 Ocak 2017 - 11:11

Son Güncelleme: 12 Ocak 2017 - 11:11

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 9-12 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan “5. Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri” için Gümüşhane’de toplantı düzenlendi.

Vali Okay Memiş başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Murat Kahraman, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yetkilileri, resmi ve özel kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

Organizasyonu gerçekleştirecek olan firma yetkililerinin sunum gerçekleştiği toplantıda konuşan Vali Memiş şunları söyledi: “Valiliğin daha çok içinde olduğu, Kaymakamlıklar ve Belediyelerin misafir gibi değil, işin sahibi gibi davranması gereken bir organizasyon olması gerekir. Biz oraya para kazanmaya gitmeyeceğiz. Biraz masrafımız olacak. Buraya katılacak firmaların -Gümüşhane’nin tanıtımı odaklı bir iş olacağı anlayışıyla- işe külfet olarak bakmamalarını istiyorum. Para kazanma derdine düşmeden Gümüşhane’yi tanıtma derdine düşeceğiz. İlimizin tanıtımına katkıda bulunacak bu organizasyon. Bütün Gümüşhane olarak orada olacağız. Her ilçemiz her yönüyle tanıtılmalı. Bütün Türkiye’ye mal olmuş yerlerimiz var. Buraları ön plana çıkaracağız. 27 pestil üreticimiz ve organik süt üreten firmalarımız mutlaka orada olmalı. Otellerimiz, spor kulüplerimiz, madenlerimiz mutlaka orada olmalı.”

Toplantıda daha sonra tanıtım günleri ile ilgili fikir alış verişi yapıldı.

image_print

HABERLER