ARAP ACENTALARINA GÜMÜŞHANE NEDEN GÖSTERİLMİYOR? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ARAP ACENTALARINA GÜMÜŞHANE NEDEN GÖSTERİLMİYOR?

Giriş Tarihi: 23 Mart 2019 - 19:13

Son Güncelleme: 23 Mart 2019 - 19:13

Türk Hava Yolları (THY) işbirliğinde ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın destekleriyle düzenlenen Fam Trip Programı kapsamında, Suudi Arabistan’ın El Kasım ve Riyad şehirlerinden 7 seyahat acentası sahibi geçtiğimiz günlerde Ordu’ya geldiler.

Ordu ilinin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini yurt içi ve yurt dışında tanıtmak,  turizm endüstrisinden daha fazla pay almak ve bu yolla Ordu’nun ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  

Suudi Arabistan’dan gelen seyahat acentaı sahipleri ile Ordu ve Giresun illerinde faaliyet gösteren turizm sektör temsilcileri bir araya getirilerek, karşılıklı görüşme ve işbirliği yapmaları sağlandı. 

Boztepe’de bulunan Radisson Blu Otel’de düzenlenen programa, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Suudi Arabistan’dan gelen seyahat acentası sahipleri ile Ordu ve Giresun illerinde faaliyet gösteren turizm sektör temsilcileri katıldılar.

ARAP TURİZM ACENTALARI GÜMÜŞHANE’YE NE ZAMAN GELECEKLER?

DOKA’nın sorumlu olduğu ilerden birisi de Gümüşhane ilidir.

Ordu ilinde gerçekleşen  buluşmada Gümüşhane ili neden yok? Ya da DOKA destekli böyle bir turizm buluşması Gümüşhane’de ne zaman olacak?

Ordu Valiliği’nin İlgili haberi için aşağıdaki linki tıklayınız

http://www.ordu.gov.tr/vali-yavuz-ordu-sadece-dogal-guzellikleriyle-degil-tarihiyle-de-zengin-bir-sehirdir

image_print

HABERLER