ATATÜRK ORTAOKULU BİLİM FUARI TORULLULARI MEST ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ATATÜRK ORTAOKULU BİLİM FUARI TORULLULARI MEST ETTİ

Giriş Tarihi: 20 Mayıs 2019 - 22:30

Son Güncelleme: 20 Mayıs 2019 - 22:53

Torul Atatürk Ortaokulu’nun düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Torullulardan büyük beğeni aldı.

Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, Okul Müdürü Faruk Erdem Ergin, ilçe kurum amirleri, şube müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, okul/kurum yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımı ile  16 Mayıs 2019 Perşembe günü açılışı yapılan Fuara Torulluların ilgisi büyük oldu.

İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan ve beraberindekiler stantları gezerek öğrencilerin hazırladığı projeleri yerinde incelediler ve projeler hakkında öğrencilerin sunumlarını dinlediler.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında 12 proje sergilendi. Bilim fuarı ile birlikte, okul   Görsel Sanatlar öğretmeni tarafından hazırlanan resim sergisi ile oluşturulan  Ramazan Sokağı’nda da gelen misafirlere ramazan ayı ile ilgili renkli gösteriler sunuldu.

Projenin koordinatörlüğü Fen Bilimleri Öğretmeni Bilge Cebeci  tarafından yapıldı.

İlce kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan öğrenci ve öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin ise yaptığı açıklamada: “Teknolojinin her an değiştiği günümüzde bu değişimin öncüleri olacak beyinler olan öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyorum. Bugün okulumuzda sergilenen çalışmalar ile öğrencilerimizin bilimsel-teknik becerilerini, sanatsal yönlerini  hem de ramazan ayının manevi iklimini bizlere yaşattılar. Öğrenci ve öğretmenlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

image_print

HABERLER