BAŞKAN AKÇAY'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE ÖZEL TEŞEKKÜR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN AKÇAY’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE ÖZEL TEŞEKKÜR

Giriş Tarihi: 16 Nisan 2020 - 16:19

Son Güncelleme: 16 Nisan 2020 - 16:19

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay , Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerde  7/24 çalışan ve bu süreçte de büyük tehdit altında bulunan sağlık görevlileri ve güvenlik güçlerimize  göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ederek, vatandaşları kurallara uymaya davet etti.

 Koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimizin çok yoğun ve zorlu bir mücadele yürüterek büyük fedakarlıklar altında mesleklerini icra ettiklerini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay;  ‘’Bizler evlerimizde kendi sağlığımızı korumak için mücadele ederken, sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz ise hem kendi sağlıklarını korumak hem de bizlerin sağlığını korumak için çok daha yoğun ve önemli bir mücadele veriyor. Ülke olarak koronavirüse karşı vermiş olduğumuz bu önemli mücadelede sağlık çalışanlarımızın ve güvenlik güçlerimizin hakkı ödenmez’’ dedi.

Dünya ve ülke olarak çok önemli ve sıra dışı bir dönemden geçtiklerini belirten GTSO Başkanı Akçay, ‘Ülkemiz böyle bir tehditle ilk defa karşı karşıya kaldı. Bu tehdide karşı ülkemizde en büyük mücadeleyi verende hiç kuşkusuz sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz. Gümüşhane TSO olarak bizlerde sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimize daha fazla destek olabilmek amacıyla, koronavirüsün ülkemizde görülmeye başlandığı ilk andan itibaren üyelerimizi gerekli tedbirler konusunda bilgilendirerek, kuralları uyulması konusunda uyarıyor, ve alınan tüm tedbirlerin hızlı bir şekilde uyulması konusunda sürekli çalışmalarımıza devam ediyoruz. GTSO olarak her zaman sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimizin yanınızda olduğumuzu ifade ederek, bu zamanları hep birlikte vereceğimiz bu önemli mücadele ile aşacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Kendi ailelerini dahi görmeden, gece gündüz demeden ve tüm risklere rağmen vatandaşlarımızın sağlığı için canlarını ortaya koyan sağlık görevlilerimiz başta olmak üzere güvenlik güçlerimizde ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sözlerimi tamamlamadan önce buradan bir kez daha önemli bir konuyu hatırlatmak istiyorum, kendi sağlığımız ve ailemizin sağlığı başta olmak üzere, emektar sağlık çalışanlarımız ve  güvenlik güçlerimiz için,  tüm vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için, bu salgınla mücadelede açıklanan kuralları dikkat ederek, uymamız gerektiğini unutmayalım. Bu mücadeleden başarı ile çıkmamız için her birimiz ayrı ayrı mücadele etmeliyiz. Kurallara uyarsak zorunlu olmayan hallerde evde kalırsak bizde mücadeleye destek vermiş oluruz. Kurallara uy, evde kal sağlıkla kal sözümüze uyarak kamu çalışanlarımıza ve bu mücadeleye destek veren bütün Gümüşhane’ye sabır ve duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI – 16.04.2020

image_print

HABERLER