Başkan Akçay’dan seçim sonrası için önemli çağrı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Akçay’dan seçim sonrası için önemli çağrı

Giriş Tarihi: 01 Nisan 2024 - 18:37

Son Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 18:38

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonuçlarının başta ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, ‘Siyasi Partilerimiz ve adaylarımız tarafından yoğun bir şekilde yürütülen seçim sürecinin sonuna geldik. Artık ekonomiye, üretime, istihdama odaklanma ve ülkemiz adına daha fazla katma değer üretmek için çalışma vaktidir’ dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimler sonucu seçilen belediye başkanlarını tebrik ederek yeni görev dönemlerinde başarı dileklerini aktaran GTSO Başkanı İsmail Akçay; ‘Siyaset  emek ve özveri isteyen, büyük sorumluluklar alarak hayatınızdan fedakarlık ettiğiniz zor bir süreçtir. Siyasette öyle dönemler vardır ki elinizi taşın altına koymak yetmez. Sizlere yetki veren insanlara daha iyi ve güzel hizmetler üretmek için tüm bedeninizi taşın altına koymanız gerekir. Şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için hiç çekinmeden bedenini taşın altına koyan tüm değerli başkanlarımıza da bu vefalı hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen başkanlarımıza ise yüklenmiş oldukları bu önemli sorumlulukta başarılar diliyoruz.

Demokratik bir şekilde yürütülen seçim yarışı sonuçlandı. Önümüzde dört yıl gibi seçimsiz geçireceğimiz bir dönem var. Şimdi Yerel Yönetimler, Kamu – Özel Sektör ve İş dünyası olarak siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde yürüme, şehrimiz ve ülkemiz için istişare ile birlikte hareket etme ve hizmet yarışı içerisinde olma zamanıdır.’ şeklinde konuştu.

Kaynak: GTSO Basın Birimi – 01.04.2024

image_print

HABERLER